22 de agosto de 2019
Spain

BASF portarà Oques Grasses per Santa Tecla per celebrar el seu 50 aniversari a Tarragona

  • L’empresa química es converteix, un any més, en patrocinador oficial de Santa Tecla i de la Cavalcada de Reis
  • Amb la signatura del conveni, l’empresa química referma el seu lligam amb la cultura tarragonina

 

 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, han signat un conveni de col·laboració en el que l’empresa química es converteix, un any més, en patrocinador oficial de Santa Tecla 2019.

Enguany es compleixen 50 anys de la implantació de l’empresa química a Tarragona i, per celebrar-ho, portaran el 16 de setembre a la Plaça de la Font Oques Grasses, és tota una sensació musical aquest 2019. Un concert gratuït amb què “volem celebrar el mig segle a la ciutat de Tarragona”, ha remarcat el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval.

Cannaval ha afegit que aquest acord signat amb l’Ajuntament de Tarragona referma la proximitat de l’empresa química amb la ciutat i “la implicació que sempre hem tingut amb la cultura i les festes”. Per aquest motiu, BASF també ha signat un conveni de col·laboració per esdevenir en patrocinador de la Cavalcada de Reis 2020.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Pau Ricomà ha destacat la importància de la col·laboració d’empreses com la BASF, que “contribueixen -no només a divulgar les festes- sinó a enriquir-les amb el seu patrocini”.

 

Acerca de BASF

En BASF, creamos química para un futuro sostenible. Combinamos el éxito económico con la responsabilidad social y la protección del medio ambiente. El Grupo BASF cuenta con aproximadamente 122.000 colaboradores que trabajan para contribuir al éxito de nuestros clientes en casi todos los sectores y países del mundo. Nuestra cartera está organizada en seis segmentos: Productos Químicos, Materiales, Soluciones Industriales, Tecnologías de Superficie, Nutrición & Cuidado y Soluciones Agrícolas. En 2018, BASF generó unas ventas de unos 63.000 millones de euros. Las acciones de BASF cotizan en la bolsa de Frankfurt (BAS) y como American Depositary Receipts (BASFY) en EE.UU. Más información en www.basf.com

Última actualización 22 de agosto de 2019