Denmark

Fortrolighedserklæring

BASF er glad for at du har besøgt vores hjemmeside og takker for din interesse for vores firma.

BASF tager databeskyttelse seriøst. Fortrolighedserklæringen beskriver:

  • de personoplysninger, som BASF indsamler, når du besøger vores hjemmeside
  • de formål, som BASF bruger sådanne data til
  • retsgrundlaget for behandling af personoplysninger
  • modtagere af sådanne personoplysninger
  • den periode, for hvilken sådanne personoplysninger opbevares
  • om du er forpligtet til at levere personoplysninger

Desuden vil vi gerne informere dig om:

  • eksistensen af dine rettigheder vedrørende behandling af dine personoplysninger
  • Controlleren i henhold til databeskyttelseslovgivningen og, hvis det er relevant, vores databeskyttelsesofficer

1. Hvilke personoplysninger indsamler BASF, når du besøger vores hjemmeside?

(1)   Når du besøger vores hjemmeside uden at kontakte os eller logge ind, sender din browser automatisk følgende oplysninger til vores server:

  • IP-adressen på din computer
  • Oplysninger om din browser
  • Hjemmeside, som du var på lige før du landede på vores hjemmeside
  • URL eller anmodet fil
  • Dato og klokkeslæt for dit besøg
  • Volumen af data, der sendes
  • Statusinformation, f.eks. fejlmeddelelser

(2)   Hvis du kontakter os via e-mail eller via kontaktformular på vores hjemmeside, modtager vi følgende oplysninger:

  • Din e-mail adresse og yderligere oplysninger, du giver via e-mail eller kontaktformular
  • Dato og klokkeslæt for din besked

2. I hvilket omfang og til hvilke formål behandler BASF sådanne data?

(1)   Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi din IP-adresse og de andre data, som din browser automatisk overfører til vores server (se afsnit 1 (1)) til at:

a)     send det ønskede indhold til din browser. Ved at gøre det, gemmer vi kun den komplette IP-adresse i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere det ønskede indhold til dig.

b)     send din IP-adresse til en tjenesteudbyder for at kortlægge din offentlige IP-adresse med virksomhedsrelaterede oplysninger (ingen personlige oplysninger). Denne virksomhedsrelaterede information vil blive behandlet til vores målesystem for web. I dette processtrin opbevares din IP-adresse til enhver tid hos vores tjenesteudbyder eller i vores system.

c)     beskytte os mod angreb og for at sikre, at vores hjemmeside fungerer korrekt. Dermed lagrer vi de nævnte data forbigående og med begrænset adgang i maksimalt 180 dage. En sådan periode kan forlænges, hvis og i det omfang det er nødvendigt for at retsforfølge angreb og hændelser.

BASF vil kun undersøge brugeren af en IP-adresse i tilfælde af et ulovligt angreb.

(2)   Vi gemmer din computers IP-adresse efter at have fjernet den sidste oktet i IP-adressen, dvs. i anonym form, til måling af web målgruppen, der gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside. Vi fjerner den sidste oktet af IP-adressen umiddelbart efter indsamling. Derfor indsamler vi ikke personoplysninger om din brug af vores hjemmeside.

(3)   Hvis du kontakter os via e-mail eller via kontaktformular på vores hjemmeside, bruger vi dataene i afsnit 1 (2) til at svare og om muligt at imødekomme din anmodning. Vi gemmer sådanne data i det omfang, det er nødvendigt for at besvare og imødekomme din anmodning.

3. Er du forpligtet til at levere dataene? Har du ret til at protestere mod behandlingen?

Når du besøger vores hjemmeside, overfører browseren automatisk oplysningerne under afsnit 1 (1) til vores server. Du er fri til at overføre sådanne data. Uden at levere sådanne data kan vi ikke betjene dig det ønskede indhold.

Du er ikke forpligtet til at lade os bruge dine anonyme data til måling af web målgruppen. Du er heller ikke forpligtet til at lade os bruge din IP-adresse til kortlægning med din virksomhedsoplysninger eller industrioplysninger.

Du kan modsætte dig sådan behandling af dine anonymiserede data ved at klikke på følgende knap

En sådan indsigelse har ingen konsekvenser. Du kan fortsætte med at bruge vores hjemmeside.

Hvis du vil kontakte os via e-mail eller via kontaktformular på vores hjemmeside, er du fri til at overføre dataene under afsnit 1 (2). Vi vil markere obligatoriske felter, hvis der er nogen, i en kontaktformular. Uden at give de krævede data, kan du forhindre os i at besvare og opfylde din anmodning korrekt.

4. Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?

Retsgrundlaget for behandlingen i afsnit 2 i punkt (f) i artikel 6, stk. 1, generel forordning om databeskyttelse. De legitime interesser bestemmes af de formål, der er beskrevet i afsnit 2.

5. Til hvilke modtagere overfører vi dine data?

Vi overfører de data, der er nævnt i afsnit 1, til dataprocessorer baseret i Den Europæiske Union med det formål, der er fastlagt i afsnit 2. Sådanne dataprocessorer behandler kun personoplysninger på instruktioner fra os, og behandlingen foregår på vegne af os. Vi har ikke til hensigt at overføre dine personlige data til et tredjeland.

6. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

BASF har gennemført tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et passende sikkerhedsniveau for at beskytte dine personlige data mod utilsigtet eller ulovlig ændring, ødelæggelse, tab eller uautoriseret offentliggørelse. Sådanne foranstaltninger vil løbende blive forbedret i takt med den teknologiske udvikling.

7. Bruger vi cookies på vores hjemmeside?

Vi informerer dig om at bruge cookies i vores cookie banner, når du besøger vores hjemmeside. Du accepterer brugen af cookies ved yderligere at bruge vores hjemmeside. Vi vil gerne informere dig om de cookies, vi bruger, og hvordan du kan afvise cookies.

Cookie  

Formål

Slutning på livscyklus

SessionPersistence (CLIENTCONTEXT and PROFILEDATA)  

Tillader os at gemme præferencer, som du har angivet under dit besøg på vores hjemmeside.

Vil blive slettet, så snart du sletter din cache

(eller et år efter dit besøg)

SessionPersistence
(Cookie lag)

 

Denne cookie gemmer dit samtykke til brugen af cookies.

Vil blive slettet, så snart du sletter din cache

(eller et år efter dit besøg)

SessionPersistence
(Cookie ansvarsfraskrivelse)

 

Denne cookie gemmer din anerkendelse af og samtykke til eventuelle ansvarsfraskrivelser på vores hjemmeside.

Vil blive slettet, så snart du sletter din cache

(eller et år efter dit besøg)

TS<pool_name>  

Denne cookie gør det muligt for os at distribuere belastningen af anmodninger fra vores brugere korrekt til vores servere. Det letter stabiliteten af vores hjemmeside.

Vil blive slettet, så snart du sletter din cache

Cookie  

Formål

Slutning på livscyklus

ACOOKIE  

Denne cookie gør det muligt for webanalyseværktøjet Webtrends at indsamle anonyme oplysninger om, hvordan vores websted bruges. Sådanne anonyme oplysninger viser os blandt andet, hvor mange personer der besøgte vores hjemmeside, de websteder, som brugerne var på lige før de landede på vores hjemmeside og hvilke sider de besøgte.

Vil blive slettet to år efter dit besøg

WT_FPC  

Webtrends sporer som standard besøgende på tværs af det primære domæne og alle underdomæner. Dette gøres ved at sætte en første parts cookie på dit primære domæne med den førende prik, som gør det muligt for underdomæner at læse denne cookie.

Vil blive slettet to år efter dit besøg

Id  

Vi bruger Dobbeltklik-cookien til at indsamle data vedrørende brugerinteraktioner med annoncevisninger og andre annoncefunktioner, som de vedrører vores hjemmeside.

 

Vil blive slettet to år efter dit besøg

utag_main  

Tealium Tag Management-biblioteket opretter og vedligeholder en enkelt cookie kaldet utag_main. Inden for denne cookie er der flere indbyggede værdier, der holder styr på den anonyme besøgssession. Som en unik identifikator for sessionen og Unix/Epoch tidsstempel i millisekunder. 

Vil blive slettet to år efter dit besøg

D41ID   Vi bruger denne cookie fra Dun og Bradstreet til at udlede anonyme oplysninger om virksomheder, der besøger vores hjemmesider.

Vil blive slettet to år efter dit besøg

Analyseværktøjet Dynatrace bruger følgende cookies til at indsamle anonymiseret information til styring af webstedets servicekvalitet. Af kvalitetsgrunde bliver anonymiserede brugeroplevelsesdata som fx den besøgendes oplevede svartider eller fejl i browseren eller i back-end registreret og opbevaret i flere dage til problemanalyse.

Cookie  

Formål

Slutning på livscyklus

dtLatC

 

Denne cookie bruges til at måle serverlatensen for ydelsesmonitorering

Vil blive slettet, så snart du lukker din browser

dtPC

 

Denne cookie behøves for at fremsende analysedata korrekt inden for den interne Dynatrace-server.

Vil blive slettet, så snart du lukker din browser

dtSa

 

Denne cookie tjener som cache for handlinger på tværs af siderne

Vil blive slettet, så snart du lukker din browser

dtBw

 

Denne cookie bruges til at måle båndbredden

Vil blive slettet, så snart du lukker din browser

rxVisitor

 

Denne cookie viser den besøgendes id for korrelerende sessions

Gemmes i to år

rxvt

 

Denne cookie er nødvendig til at identificere session-timeouts

Vil blive slettet, så snart du lukker din browser

Du kan bruge dine browserindstillinger til at bestemme hvilke cookies, der skal accepteres og for at afvise. Vær opmærksom på, at du muligvis ikke kan bruge alle funktioner på vores hjemmeside, hvis du afviser cookies i henhold til afsnit 7 (1).

On this website, we partially use Vonq, a web analysis service of VONQ GmbH, Georg-Glock-Strasse 8, 40474 Dusseldorf, contact@vonq.com When you access our global job search or our career pages, Vonq's external content is incorporated. Pixels are also set to recognize recurring visitors through different pages, so that no behavioral profiles are created about you as a user and the data cannot be assigned to specific persons. Instead we want to evaluate how and on what channels job postings are found and result in applications. Through the use of Vonq, we can find out on which channels our job offers resonate or how successful our recruitment is. 

The legal basis for the application is Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO (Balance of interests, our predominant legitimate interest in the analysis and optimization of our recruitment). 

The following data is transmitted to Vonq: 

  • Anonymized IP address 
  • Browser type and browser version 
  • Used operating system 
  • Referrer URL 
  • Host name of the accessing computer 
  • Date and time of the request 
  • Amount of data sent 

Vonq deletes the data after 30 days.

Privacy Policy Vonq: https://www.vonq.com/de/datenschutzerklaerung-vonq/ 

8. Hvilke rettigheder har du?

Du har visse rettigheder i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse, herunder retten til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig, hvis du anmoder os om det skriftligt:

(8.1) Ret til adgang: retten til at få adgang til dine oplysninger (hvis vi behandler dem) og visse andre oplysninger (som det, der findes i denne privatlivspolitik);

(8.2) Ret til korrekte oplysninger: hvis din personoplysninger er unøjagtig eller ufuldstændig har du ret til at få dine personlige oplysninger rettet

(8.3) Ret til at blive slettet: dette er også kendt som 'retten til at blive glemt' og giver dig simpelthen mulighed for at anmode om sletning eller fjernelse af dine oplysninger, hvor der ikke er nogen tvingende grund til at fortsætte med at bruge det. Dette er ikke en generel ret til sletning; der er undtagelser. For eksempel har vi ret til at fortsætte med at bruge dine personlige data, hvis sådan brug er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser eller for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

(8.4) Ret til at begrænse vores brug af dine oplysninger: retten til at suspendere brugen af dine personoplysninger eller begrænse måden, hvorpå vi kan bruge den. Bemærk venligst, at denne ret er begrænset i visse situationer: Når vi behandler dine personlige oplysninger, som vi indsamlede fra dig med dit samtykke, kan du kun anmode om begrænsning på grundlag af: (a) ukorrekt data; (b) hvor vores behandling er ulovlig, og du ikke vil have dine personlige oplysninger slettet (c) du har brug for det til et juridisk krav eller (d) hvis vi ikke længere skal bruge dataene til de formål, som vi har det til. Når behandlingen er begrænset, kan vi stadig gemme dine oplysninger, men må ikke bruge den yderligere. Vi holder lister over personer, der har anmodet om begrænsning af brugen af deres personlige oplysninger for at sikre, at begrænsningen respekteres i fremtiden;

(8.5) Ret til dataoverførbarhed: retten til at anmode om, at vi flytter, kopierer eller overfører (hvis det er teknisk muligt) dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæseligt format til eget brug på tværs af forskellige tjenester

(8.6) Ret til indsigelse: retten til indsigelse mod vores brug af dine personoplysninger, herunder hvor vi bruger det til vores legitime interesser, direkte markedsføring;

(8.7) Ret til at blive informeret: du har ret til at blive forsynet med klare, gennemsigtige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger og

8.8 Ret til at inddrage samtykke: hvis du har givet dit samtykke til alt, hvad vi gør med dine personlige oplysninger, har du ret til at trække dit samtykke til enhver tid (selvom du gør det betyder det ikke, at alt, hvad vi har gjort med dine personlige oplysninger med dit samtykke op til dette punkt er ulovligt).

Udøvelsen af disse rettigheder er gratis for dig, men du skal bevise din identitet med 2 stykker af godkendt identifikation. Vi vil bruge rimelige anstrengelser i overensstemmelse med vores lovmæssige pligt til at levere, rette eller slette personlige oplysninger om dig på vores filer.

For at foretage henvendelser eller udøve nogen af dine rettigheder, der er angivet i denne privatlivspolitik og/eller klage, bedes du kontakte os via e-mail eller skrive til os, og vi vil bestræbe os på at svare inden for 30 dage. Kontaktoplysninger findes i afsnit 10 nedenfor.

Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi den person, der indgav klagen til opfølgning. Vi arbejder sammen med de relevante tilsynsmyndigheder, herunder lokale databeskyttelsesmyndigheder, for at løse eventuelle klager, som vi ikke kan løse direkte.

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå enhver klage, du foretager i forbindelse med dine personlige oplysninger, håndteres af os, kan du henvise din klage til den relevante tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

9. Hvor kan du indgive en klage?

Du har ret til at indgive en klage til vores databeskyttelsesansvarlige (for kontaktoplysninger se nedenfor) eller hos en tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor du har sin sædvanlige bopæl, arbejdssted eller sted for den påståede overtrædelse. Eller du kan kontakte vores ledende databeskyttelsesmyndighed:

Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Rheinland-Pfalz

Hintere Bleiche 34

55116 Mainz

https://www.datenschutz.rlp.de/de/general-storage/footer/ueber-den-lfdi/kontakt/

E-Mail: poststelle@datenschutz.rlp.de

10. Hvem er Controller og Databeskyttelsesrådgiver?

Du kan finde Controlleren i betydningen af databeskyttelseslove her.

Vores databeskyttelsesrådgiver er:

Alexandra Haug
EU Databeskyttelsesrådgiver for BASF
67056 Ludwigshafen
+49 (0) 621 60-0

data-protection.eu@basf.com

11. Børns privatliv

Denne hjemmeside er beregnet til at blive brugt af personer på 18 år og ældre. Vi søger ikke at indsamle oplysninger om personer under 18 år.

Ingen oplysninger bør indsendes til eller offentliggøres på hjemmesiderne af personer under 18 år. Hvis en sådan person sender personlige oplysninger via hjemmesiderne, skal vi slette disse oplysninger, så snart vi bliver opmærksom på deres alder og derefter ikke bruge det til noget formål overhovedet.